Noen av våre tjenester

Vi tilbyr det aller meste innen murertjenester!

Lang erfaring innen murerfaget

Murerfirma  Hansteen Eriksen & Sønner utfører all slags murarbeid, og har bevart kunnskapen om håndverk utført på godt gammelt, tradisjonelt vis. Samtidig sørger vi for at vi er oppdatert på de mest moderne materialene og løsningene.

Våre kunder omfatter gjerne borettslag og bygårder i Oslo, Lillestrøm, Bærum, Lunner og Akershus samt deler av Hedmark. Vi tar også jobber for mindre privatboliger. Ring oss gjerne for mer informasjon om tjenestene vi tilbyr.

Vi har lang erfaring innen murerfaget og har kompetanse innen de fleste av fagets områder. Dersom du trenger en tjeneste innen murerfaget som ikke finner på våre netsider, ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Blant våre kompetansefelt er teglsteinsmuring. Muring av tegl som forblending er både dekorativt og praktisk. Fasadene er vedlikeholdsfrie og holder seg i årevis.

NOE AV VÅRT TJENESTETILBUD

SKORSTEINARBEID

Skorsteinsarbeid var et tidligere ofte avglemt område, men nye forskrifter og mer bevissthet rundt brannsikkerhet har i de senere årene ført til bedre kontroll av ildsted og pipeløp.

Rehabilitering er nødvendig når røykløpet i skorsteinen har utviklet sprekkdannelser, eller når det på annet vis har oppstått utetthet.

REHABILITERING

Skader på murbygg og murfasader blir verre jo lenger et nødvendig tiltak utsettes. Det er slett ikke bare gamle murer som kan trenge rehabilitering. Blant problemer som rammer nye bygg finner man løs betong og murpuss som følge av rust i armeringen.

De vanligste årsakene for skader på mur generelt er fuktskader eller menneskelig svikt. Vi rehabiliterer alle typer murbygg og murfasader.

SKIFERLEGGING

Vi  har lang erfaring med legging av skifer og naturstein. Blant disse tjenestene finner du skifer i gang, muring av peis i skifer, forblending av vegger i skifer og naturstein. Vi har bruddheller, skiferfliser for gulv, trappetrinn og repos, sålebenker og granitt- og marmorfliser.

Våre tjenester tilpasses dine ønsker og behov, så ta kontakt for mer informasjon!

FLEKKPUSSING

Vi utfører alt av flekkpussing av murvegger, fasader og andre murkonstruksjoner. Vi utfører også flekkpussing for mindre privatboliger.

Ta kontakt for mer informasjon om flekkpussing.